Muut tuotteet ja lisävarusteet

Jäspi J-Vastukset

J-Vastus (3.0, 4.5, 6.0 ja 7.5 kW) on tehdasvalmisteinen valmiiksi kytketty lämmityselementti, joka soveltuu energiavaraajien ja kattiloiden lämmitykseen edullisen sähkön aikoina.
> J-Vastuksen käyttö- ja asennusohje

 

Jäspi Elbox -sähkövastuspaketti

Jäspi Elbox -sähkövastuspaketti Tehovahtiautomatiikalla muodostaa täydellisen lämmitysjärjestelmän yhdessä lämpöpumpun kanssa. Sähkövastusteho on yhteensä 12 kW (6+6 kW). Tehovahtiautomatiikka seuraa kiinteistön sähkökuormaa ja valvoo, etteivät kiinteistön pääsulakkeet laukea.
> Jäspi Elboxin käyttöohje

 

Jäspi Sähköohjauskeskukset

S 15.7 ja S 21.7

 

Aurinkokierukka (kupari)

Sopii GTV-, Ovali- ja Lämpöakku-varaajiin

 

Aurinkokierukka (RST)

Haponkestävää RST-terästä, sopii Lämpöakku-varaajiin.

 

Esilämmityskierukka (RST)

Haponkestävää RST-terästä, sopii Lämpöakku-varaajiin.

 

Jäspi Solbox 15 ja 25 -lämmönvaihdinyksikkö

Jäspi Solbox on tarkoitettu (aurinko)lämmitysjärjestelmiin, joissa energiavaraajaan tai kattilaan ei saada asennettua lämmönvaihdinkierukkaa. Solboxia käytetään myös kohteissa, joissa lämmönsiirtoon halutaan parempaa säädettävyyttä. Solbox toimii yhdessä aurinkojärjestelmän pumppuyksikön kanssa ja siirtää energian keräinjärjestelmän glykolipiiristä asuinkiinteistön lämmityspiiriin.
Lisävaruste varaajaan.
> Jäspi Solbox 15:n käyttöohje
> Jäspi Solbox 25:n käyttöohje

 

Jäspi Safetybox -lämmönvaihdinyksikkö

Jäspi Safetybox on kehitetty toimimaan JÄMÄ Moon -ilma-vesilämpöpumpun kanssa, estämään pakkasvauriot putkistossa ja lämpöpumpussa pitkittyneen sähkökatkon seurauksena. Safetybox -yksikössä on kaksi lämmityskiertopiiriä, joista toinen voidaan täyttää pakkasnesteellä ja toinen vedellä. Vaihdin on varustettu haponkestävällä erikoislevylämmönsiirtimellä ja luotettavilla putkikomponenteilla.
> Jäspi Safetyboxin käyttöohje

 

Jäspi Hydrobox -lauhdutinyksikkö

Yhdistettäessä energiavaraaja ilma-vesilämpöpumppuun ei kylmäainetta johdeta suoraan varaajaan, vaan laitteiden välille tarvitaan lauhdutinyksikkö (mikäli lauhdutin ei sisälly lämpöpumpun ulkoyksikköön). Hydrobox siirtää lämmön kylmäaineesta varaajaveteen. Hydrobox on varustettu haponkestävällä erikoislevylämmönsiirtimellä, kiertovesipumpulla japuhdistettavalla suodattimella.
> Jäspi Hydroboxin käyttöohje

 

BIV-venttiili

 

Kondenssivesikouru

Lisävaruste JÄMÄ Moon -ilma-vesilämpöpumpulle.
> KVT 10 -kondenssivesikouru

 

Jaspi Solar 3 PAKJäspi Solar 3 ja Solar 5 -aurinkokeräinjärjestelmät

Järjestelmä sisältää 3 tai 5 aurinkokeräimen lisäksi mm. latausautomatiikan, tarvittavat kattokiinnityskannakkeet (tiili-/pelti-/huopakatto), lämmönsiirtonesteen ja paisunta-astian. Aurinkokeräinjärjestelmän lisäksi tarvitaan varaajaan aurinkolämmityskierukka.

 

Jäspi TSK -terminen turvaventtiili

> Jäspi TSK -esite

 

Sekoitusventtiilisovite

 

Jäspi Water -kalkinhajottaja

> Jäspi Water -esite

 

 

Jäspi Termovar -latauspaketti puukattiloille

 

To see the video, please update your flash player here.