Jäspi Ecowatti

Jaspi EcowattiJäspi Ecowatti - edullista sähkölämmitystä

UUTUUS! Jäspi Ecowatti -sähkökattila on suunniteltu hyödyntämään ulkopuolista energianlähdettä vesikiertoisessa lämmitysjärjestelmässä ja käyttöveden lämmityksessä. Ecowatin automatiikka pyrkii aina hyödyntämään ensin edullisen, ulkopuolisen lämmitysenergian, ja jos sitä ei ole käytettävissä riittävästi, sähkölämmitys tulee apuun.

Ecowattiin voidaan kytkeä toissijainen lämmönlähde

Kattila toimii täysin automaattisesti ulkoilmaohjatulla, tehonvalvonnalla varustetulla automatiikalla. Ecowattiin voidaan kytkeä maa- tai ilma-vesilämpöpumppu, veteen varaava takka, aurinkokeräimet tai muu tilapäinen tai toissijainen lämmönlähde*. Ecowatti huolehtii, että lämpimän käyttöveden tuotto on riittävää, ja että lämmityksen menoveden lämpötila on oikea.

Jäspi Ecowatti koostuu kahdesta erillisestä säiliöstä, joista alempi toimii ulkopuolisen energianlähteen puskurisäiliönä ja ylempi säiliö käyttövesisäiliönä. Käyttövesi kulkeutuu käyttövesisäiliöön alemmassa säiliössä olevan kuparikampakierukan kautta.

Monimuotoiset lämmitysmahdollisuudet ja runsas käyttöveden tuotto

Ecowatissa on pieneen tilaan saatu yhdistettyä monimuotoiset lämmitysmahdollisuudet ja runsas käyttöveden tuotto. Laitteen automatiikka kykenee ohjaamaan kahta lämmityspiiriä ja aurinkojärjestelmää. Ecowatti on modulimittainen ja tehtaalla valmiiksi varusteltu kokonaisuus. Lämmönlähteiden asentamiseen tarvitaan Ecowatin ja lämmönlähteen lisäksi erillinen asennuspaketti (katso alla kohta Lisävarusteet *).

Ecowatti-mallit:

  • Ecowatti
  • Ecowatti K (sisältää tehdasasennetun aurinkokierukan)

 

 

To see the video, please update your flash player here.