Öljykattilat

Jäspi Eco Lux -pientalokattila

Jäspi Eco Lux on tekniikaltaan ja muotoilultaan vaativan ja ympäristöään ajattelevan omakotiasujan varma valinta. Erinomaisella hyötysuhteella toimiva Jäspi Eco Lux kestää vuosikymmeniä, säästää arvokasta öljyä, minimoi päästöt ja toimii varmasti ja turvallisesti. Kattilat ovat CE-testattuja. Lue lisää Jäspi Eco Lux pientalokattilasta.

Jäspi Eco 40, 50 ja 70 -öljykattilat

Jäspi Eco 40, 50 ja 70 ovat teholtaan suurempia, nykyaikaisia öljykattiloita, jotka toimivat kiitettävästi myös kaasukäytössä. Eco-sarjan kattilat ovat pienikokoisia ja vuorivillalla hyvin eristettyjä pientalon luotettavia lämmönlähteitä.  Lue lisää Jäspi Eco 40, 50 ja 70 öljykattiloista.

Jäspi-tuubikattila

Jäspi-tuubikattila on kestävä, luotettava ja hyvällä hyötysuhteella toimiva kiinteistökattila. Suomessa valmistettu Jäspi-ylipainetuubikattila soveltuu erinomaisesti isompien kiinteistöjen, rivi- ja kerrostalojen, puutarhojen ja teollisuuden lämmöntarpeisiin. Lue lisää Jäspi-tuubikattilasta.

Jäspi Mister-T öljylämmitysyksikkö

Jäspi Mister-T on varustukseltaan täydellinen öljylämmitysyksikkö, joka on nopea ja helppo asentaa. Kattila on tehokas, helppokäyttöinen ja pienikokoinen sekä toimii korkealla hyötysuhteella. Lue lisää Jäspi Mister-T öljylämmitysyksiköstä.

> Periaatekuva Jäspi-öljylämmityksestä

> Jäspi-Öljykattilat -esite

To see the video, please update your flash player here.