Jämä Star

JÄMÄ Star Maalämpöpumppu

JÄMÄ Star -maalämpöpumput kytketään tarvittaessa erilliseen energiavaraajaan. Energiatehokkaassa ratkaisussa JÄMÄ Star -maalämpöpumppu yhdistetään monipuolisen Jäspi GTV Hybrid 500 -varaajan kanssa. JÄMÄ Star soveltuu myös täydentämään muita lämmitysmuotoja, kuten öljy-, sahkö-, puu-, pelletti- tai aurinkolämmitystä. Laite on varustettu pehmokäynnistysreleellä, tehovahtiautomatiikalla (tarkkailee talon sähkökuormitusta) ja 9 kW:n sähkövastuksella. Sähkövastus takaa lämmön riittävyyden. Valmistettavat koot 6, 8, 10, 12, 15 ja 17 kW.

JÄMÄ Star -maalämpöpumppu on tyylikäs, helppokäyttöinen ja hiljainen

Uudistunut malli, jossa irrotettava kompressorimoduuli, entistä tyylikkäämpi ulkonäkö, helppokäyttöisempi värinäyttö ja erittäin hiljainen käyntiääni.

Muista myös JÄMÄ Star -maalämpöpumppujen yhteyteen liitettävät Jäspi VLM 300 ja 500 Star -käyttövesivaraajat sekä Jäspi Työtankit (Buffer), joilla järjestelmän vesitilavuutta voidaan kasvattaa. VLM Star -malleihin on myös mahdollista liittää aurinkokierukka.

Maalämpöpumppu on huoleton ja luonnollinen tapa lämmittää

Maalämpöpumput hyödyntävät luontoon kerääntyvää energiaa. Maalämpöpumpun etuja ovat huolettomuus, ekologisuus sekä alhaiset käyttökustannukset. JÄMÄ star maalämpöpumput ovat myös tunnettuja korkeista lämpökertoimistaan. Lämmitysratkaisuvaihtoehtona maalämpöpumppu on myös pitkäikäinen.

Tutustu maalämpöpumppujemme soveltuvuuteen sinun lämmitystarpeisiisi lataamalla esitteemme.

 

Energialuokat *

Jämä Star 6: A+++
Jämä Star 8: A+++
Jämä Star 10: A+++
Jämä Star 12: A+++
Jämä Star 15: A+++
Jämä Star 17: A++

* Ohjauksella, lämmitys 35 °C

To see the video, please update your flash player here.