Jäspi VLM Star -käyttövesivaraaja

Jaspi VLM Star -kayttovesivaraajaJÄSPI VLM Star – käyttövesivaraajat maalämpöpumppujen yhteyteen

JÄSPI VLM 300 ja 500 Star –modulimalliset käyttövesivaraajat on kehitetty erityisesti maalämpöpumppujen yhteyteen hyödyntämään maalämpöenergiaa myös käyttöveden tuottamisessa. Ne soveltuvat käytettäväksi myös vesi-ilmalämpöpumppujen kanssa. VLM 300 ja 500 Star -mallit soveltuvat sekä uudis- että saneerauskohteisiin, joissa käyttöveden tarve on runsasta.

Lämpöpumpulla tuotettu energia siirretään varaajaan haponkestävän latauskierukan välityksellä. Kaikki kytkennät varaajiin tehdään laitteiden päältä. Tämä ratkaisu säästää asennustilaa ja luo tyylikkään kokonaisuuden lämpöpumpun kanssa.

JÄSPI VLM 300 ja 500 Star -varaajissa on optio aurinkokierukalle

JÄSPI VLM 300 ja 500 Star -varaajat on varustettu tehtaalla vara/lisälämmitysvastuksella. Aurinkolämmitystä varten varaajissa on optio aurinkokierukalle. Aurinkokierukka voidaan asentaa valmiiksi tehtaalla tai se on mahdollista hankkia varaajaan myöhemmin. JÄSPI VLM 300 ja 500 Star -varaajat soveltuvat lähes kaikkiin markkinoilla oleviin maalämpöpumppuihin, sekä useisiin vesi-ilmalämpöpumppuihin. 

Suuremmat Jäspi VLM Star 1000 ja 2000 -käyttövesivaraajat on tarkoitettu kohteisiin, joissa käyttöveden kulutus on erityisen suurta (esim. rivitalot, kerrostalot, teollisuuskiinteistöt).

To see the video, please update your flash player here.