Jämä Star RST

JÄMÄ Star RST Maalämpöpumppu on uudistunut

JÄMÄ Star RST -maalämpöpumpusta lämmitys sekä lämmin käyttövesi

JÄMÄ Star RST -maalämpöpumpusta saadaan sekä lämmitys että lämmin käyttövesi (ruostumattomasta teräksestä valmistettu 180 litran lämminvesivaraaja). JÄMÄ Star RST -mallit sisältävät vakiona 9 kW:n sähkövastuksen, joka takaa lämmön ja lämpimän käyttöveden riittävyyden. Maalämpöpumppumme on varustettu pehmokäynnistysreleellä ja tehovahtiautomatiikalla (tarkkailee talon sähkökuormitusta). Mikäli käyttöveden tarve on erityisen runsasta, suosittelemme rinnalle Jäspi-vedenlämmitintä. Valmistettavat koot 6, 8, 10 ja 12 kW.

JÄMÄ Star RST -maalämpöpumppu on tyylikäs, helppokäyttöinen ja hiljainen

Huom.! Uudistunut malli, jossa irrotettava kompressorimoduuli, entistä tyylikkäämpi ulkonäkö, helppokäyttöisempi värinäyttö ja erittäin hiljainen käyntiääni.

Muista myös JÄMÄ Star RST -maalämpöpumppujen yhteyteen liitettävät Jäspi VLM 300 ja 500 Star -käyttövesivaraajat lisäkäyttöveden tuottamiseen sekä Jäspi Työtankit (Buffer), joilla järjestelmän lämmitysvesitilavuutta voidaan kasvattaa. VLM Star -malleihin on myös mahdollista liittää aurinkokierukka.

JÄMÄ Star RST -maalämpöpumppu on ekologinen lämmitysvaihtoehto

JÄMÄ Star RST -maalämpöpumppu toimii hyödyntämällä luontoon kerääntyvää energiaa. Maalämpöpumpun etuja ovat huolettomuus, ekologisuus sekä alhaiset käyttökustannukset. Saat samasta maalämpöpumpusta sekä talon lämmityksen että lämpimän käyttöveden.

Lue lisää maalämpöpumppujemme soveltuvuudesta lämmitysratkaisuksesi.

 

Energialuokat *

Jämä Star RST 6: A++ / A
Jämä Star RST 8: A++ / A
Jämä Star RST 10: A++ / A
Jämä Star RST 12: A++ / A

* Ohjauksella, lämmitys 55 °C:ssa / käyttövesi

To see the video, please update your flash player here.