JÄMÄ Moon

Jama Moon 7-20

 

JÄMÄ Moon ilma-vesilämpöpumppumallisto on uudistunut!

Uudet ilma-vesilämpöpumppumme ovat saaneet Scroll EVI-kompressoriteknologian, jonka ansiosta laitteiden käyttöalue on laajentunut aina -25 °C asteen ulkolämpötilan saakka. Samalla suurin kompressorilla tuotettu veden lämpötila on noussut 65 °C asteeseen. Uudistuneen malliston ansiosta Jämä Moon ilma-vesilämpöpumppujen säästöpotentiaali on kasvanut ja ilma-vesilämpöpumput soveltuvat entistä paremmin esimerkiksi saneerauskohteisiin, joissa käytetään lämmönjakotapana vesikiertoista patterilämmitystä.

Ilma-vesilämpöpumppujärjestelmä varustetaan aina myös toisella lämmönlähteellä, kuten sähköllä, öljyllä, pelletillä tai puulla. Toista lämmitysmuotoa tarvitaan esim. kausiluontoisesti talviaikaan, kun ilma-vesilämpöpumpusta ei saada tarpeeksi tehoa kiinteistön tarpeisiin.

Öljylämmittäjälle valmis Jämä Moon -hybridipakettia

Öljylämmittäjälle suosittelemme valmista Jämä Moon hybridipakettia, joka on suunniteltu ja testattu kokonaisuus optimaaliseen ilma-vesilämpöpumpun ja öljylämmityskattilan yhteisohjaukseen.

JÄMÄ Moon ilma-vesilämpöpumppu on varustettu alan parhaimmilla komponenteilla ja tehokkaalla EVI Scroll-kompressoriteknologialla. Uudistunut JÄMÄ Moon ilma-vesilämpöpumppumallisto kattaa teholuokat 7, 9, 14 ja 20 kW.

JÄMÄ Moon ilma-vesilämpöpumput kustannustehokkaaseen kiinteistön ja käyttöveden lämmittämiseen

JÄMÄ Moon 7 & 9 ilma-vesilämpöpumput soveltuvat sekä uusiin että saneerattaviin pienkiinteistöihin. Niiden avulla tuotetaan kustannustehokkaasti kiinteistön lämmitys ja käyttövesi.

JÄMÄ Moon 14 & 20 ilma-vesilämpöpumput on suunniteltu ja kehitetty erityisesti suurempien kiinteistöjen kustannustehokkaaseen lämmittämiseen ja käyttöveden valmistamiseen.

JÄMÄ Moon ilma-vesilämpöpumppuratkaisut toteutetaan aina kiinteistökohtaisesti. Tutustu tarkemmin laitteen teknisiin ominaisuuksiin ja kysy paikalliselta jälleenmyyjältäsi valmis pakettiratkaisu juuri sinun kohteeseesi.

 

Energialuokat

Jämä Moon 7: A++
Jämä Moon 9: A++
Jämä Moon 14: A++
Jämä Moon 20: A+

To see the video, please update your flash player here.