JÄMÄ Inverter M

JAMA Inverter M8Uudet Jämä Inverter M -sarjan ulkoyksiköt ovat energiatehokkaita, inverter kompressoritekniikalla varustettuja ilma-vesilämpöpumppuja. Mallisto koostuu 8, 12 ja 16 kW:n tehoisista ulkoyksiköistä (12 ja 16 kW tehdastilaustuotteita) ja ne soveltuvat vesikiertoisiin lattia ja/tai patterilämmityskohteisiin pientaloissa sekä rivitaloissa. Jämä Inverter M-sarjan tuotteissa on mahdollisuus myös viilennystoimintoon.

Inverter kompressoriteknologia mahdollistaa optimaalisen ja energiatehokkaan lämmityksen kiinteistön tehontarpeen mukaisesti. Kompressorin otto/antoteho säätyy kulloinkin vallitsevan tehontarpeen mukaisesti, ja siksi laitteella onkin mahdollista saada kevät- ja syyskaudella energiatehokkaammin lämmitystä kuin perinteisillä On-Off tyyppisillä ilma-vesilämpöpumpuilla.

Ulkoyksiköiden toiminta-alue on -20 °C saakka ja korkein menoveden lämpötila kompressorilla on 58 °C (paluulämpötilan maksimi 55 °C). Jämä Inverter M -sarjan ulkoyksiköiden ohjaukseen käytetään uutta, maalämpöpumpuistamme tunnettua Jämä MCU 40 ohjausjärjestelmää, joka mahdollistaa joustavat liitäntämahdollisuudet erilaisten energiamuotojen kanssa (mm. öljy, puu, sähkö, pelletti).

Inverter M8 -ilma-vesilämpöpumppu sopii myös saneerauskohteissa öljy- tai sähkökattilan rinnalle, ks. Basic paketit.

 

Energialuokat

Jämä Inverter M 8: A++
Jämä Inverter M 12: A++
Jämä Inverter M 16: A++

 

To see the video, please update your flash player here.