Jäspi-lämmityslaitemallistosta sopiva ratkaisu kaikille

mmitysjärjestelmän valinta ja suunnittelu vaikuttavat keskeisesti asumisen mukavuuteen ja käyttökustannuksiin. Lämmitysjärjestelmän valinnassa kannattaa huomioida hankinta- ja käyttökustannusten lisäksi myös ympäristöystävällisyys, laitteiston käyttövarmuus ja käytön vaivattomuus.

Suomalaiset Jäspi- ja JÄMÄ-lämmityslaitteet

Jäspi- ja JÄMÄ-lämmityslaitteita on kehitetty ja valmistettu Suomessa yli 60 vuoden ajan asiakaslähtöisesti. Lämmitysjärjestelmiltä on aina vaadittu energiataloudellisuutta, helppokäyttöisyyttä ja luotettavuutta. Näistä lähtökohdista Jäspi- ja JÄMÄ-lämmityslaitteita on kehitetty suomalaisiin olosuhteisiin ja suomalaisiin pientaloihin.Jaspi+JAMA 100v.

Löydät sopivan lämmitysratkaisun kaikkiin energiamuotoihin

Jäspi- ja JÄMÄ-tuotevalikoimasta löytyy sopiva lämmitysratkaisu kaikkiin  energiamuotoihin, olipa lämmitysjärjestelmänä sitten öljy-, sähkö-, puu-, pelletti-, hake-, lämpöpumppu-, aurinko- tai kaukolämmitys tai näiden yhdistelmä. Kaukoran tehtävä on valmistaa korkealaatuisia lämmityslaitteita, valita niistä yhdessä omakotiasukkaan kanssa hänelle sopivin laiteratkaisu ja olla mukana sen käytössä laitteen koko elinkaaren ajan.

 

Jäspi LTO - kiinteistöjen lämmön talteenottojärjestelmä täällä >

 

To see the video, please update your flash player here.