Lämpöakku

Jäspi Lämpöakku -energiavaraajatJäspi Lämpöakut soveltuvat käytettäväksi lämmitysjärjestelmän rinnalla

Jäspi Lämpöakut soveltuvat monikäyttöisyyden ja energiataloudellisuuden puolesta käytettäviksi useimpien energialähteiden ja lämmitysjärjestelmien rinnalla (esim. puu, sähkö, maalämpö tai aurinko). Lämpöakun eristys ja oikeaoppinen säiliörakenne mahdollistavat koko säiliön energiasisällön tehokkaan käytön lämmitykseen ja käyttöveteen erittäin pienin lämpöhäviöin.

Jäspi lämpöakku pieniin tiloihin ja vaikeisiinkin vesiolosuhteisiin

Lämpöakut on suunniteltu mahtumaan kapeistakin kuljetusaukoista ja sopimaan myös ahtaisiin tiloihin. Jäspi Lämpöakut toimitetaan vakiona ohutlevy-pinnoitettuina.

Vakiotoimitukseen kuuluu erittäin tehokas hapon-kestävästä teräksestä valmistettu käyttövesikierukka,
joka kestää vaikeatkin vesiolosuhteet. Aurinkoenergian tai maalämmön hyödyntämiseen on lisävarusteena saatavana lisäkierukka. Yhteet aurinko- tai maalämpöä varten ovat valmiina alaluukussa. Kaikissa Lämpöakuissa on vakiona varaus kahdelle sähkövastukselle (lisävaruste). Sähkövastuksiksi soveltuvat erinomaisesti Jäspi J-vastukset.

Jäspi Lämpöakku 500 ja 700 l

500 ja 700 litran Jäspi Lämpöakut tehostavat yhdistelmäkattilan käyttöä kiinteällä polttoaineella lisäämällä järjestelmän vesitilavuutta ja parantamalla sen hyötysuhdetta (myös pellettijärjestelmissä). 500 ja 700 litran Lämpöakut sopivat puskurisäiliöksi lämpöpumppujen rinnalle.

Jäspi Lämpöakku 1500, 2000 ja 3000 l

1500, 2000 tai 3000 litran Jäspi Lämpöakku yhdistettynä esimerkiksi puukattilaan on varma ja energia-taloudellinen kokonaisuus, joka tuottaa tasaisesti lämpöä ja runsaasti käyttövettä.

To see the video, please update your flash player here.