Jäspi Biotriplex

Jäspi Biotriplex -kaksoiskattilaJäspi Biotriplex -kaksoiskattila on pientalokattila

Kattilassa yhdistyvät nykyaikainen polttotekniikka ja korkea hyötysuhde. Uudella kaksoispesäkattilalla voidaan eri energiamuotoja vaihdella todella helposti. Päivittäinen vaihto pellettilämmityksestä puulämmitykseen tai päinvastoin ei vaadi mitään muutoksia kattilassa.

Kattilan tekniikka mahdollistaa puhtaan palamisen, puun säästämisen ja pienet päästöt

Puupoltossa kattila toimii käänteispalotekniikalla, joka mahdollistaa puhtaan palamisen, puun säästämisen ja pienet päästöt. Jäspi Biotriplex -kaksoiskattilan puupesä on varustettu korkean lämpötilan takaavalla keraamisella arinalla. Poltettavan puun maksimipituus on 35 cm. Kattilan suuri vesitilavuus ja tehokas kampakuparikierukka tuottavat runsaasti lämmintä käyttövettä.

Biotriplex -kaksoiskattilassa pelletti- ja puupesä toimivat täysin erillisinä, eivätkä likaa toisiaan. Silti kattila yhdistetään piippuun vain yhdellä hormiyhteellä.

Jäspi Biotriplexin rinnalle suositellaan energiavaraajaa (esim. 500-1200 l). Energiavaraaja mahdollistaa myös aurinkolämmityksen hyödyntämisen. Kaksoiskattilan vakiovarusteena on 6 kW:n sähkövastus, jonka teho riittää lämmityksen varmistamiseen
poikkeavissa tilanteissa.

To see the video, please update your flash player here.